Politica de confidențialitate

Folosim datele personale pe care le primim de la dvoastra exclusiv în scopul expedierii produselor comandate și a întocmirii documentelor fiscale (factura, AWB).

  1. magazin.bromania.ro asigura protectia dreturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice inclusiv la protectia datelor cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European GDPR 2016/679.

2.”Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind persoana fizica identificata sau idetificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un idetificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

  1. Site-ul magazin.bromania.ro are acces la urmatoarele date ale utilizatorilor, o data ce acestia isi dau acordul, bifand casuta corespunzatoare consitamantului expres: nume, prenume, e-mail, telefon, adresa fizica in cazul persoanelor fizice.
  2. Aceste date personale colectate de catre site sunt stocate in conditii de securitate si nu sunt prelucrate in alt scop decat cel prevazut expres de site (ofertare, livrare, facturare si contractare), precum si in scop statistic sau de marketing.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor il constituie crearea oportunitatii de ofertare si de incheiere a contractelor in domeniu de activitate al societatii, in mediul online.

Societatea nu este autorizata sa transmita tertelor persoane datele personale transmise la punctul 3 decat si in scopul mentionat la punctul 4.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de utilizator/client. Ele se rezuma a fi adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate.

Datele cu caracter personal sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea utilizatorilor pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar pe perioada nelimitata doar in scop statistic/de marketing.

Utilizatorul are dreptul sa isi retraga in orice moment consintamantul. Retragerea consintamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consitamantului, inainte de retragerea acestuia.

Societatea furnizeaza utilizatorului/clientului informatii privind actiunile intreprinse asupra datelor in urma unei cereri, fara intarzieri nejustificate si in orice caz in cel mult o luna de la primirea cererii. Aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor.

Utilizatorul/clientul are dreptul de a solicita, in ceea ce priveste datele cu carcater personal, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si a dreptului la portabilitatea datelor, in conformitate cu GDPR. Utilizatorul/clientul are dreptul de a obtine din partea societatii o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective, precum si la alte informatii legate de prelucare, la cerere.

In orice moment, utilizatorul/clientul are dreptul de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care se alfa, prelucararii datelor cu caracter personal care il privesc.

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drep scop marketingul direct, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv.

Cu privire la maniera de prelucrare a datelor personale ale persoanei fizice, in situatia prelucrarii necorespunzatoare/ilegale a datelor exista posibilitatea de a depune o plangere in fata Autoritaii de Supraveghere A.N.S.P.D.C.P. precum si de a introduce o cale de atac judiciara.

Continuand sa navigati pe site-ul nostru, sunteti de acord cu folosirea cookie

  Datele si informatiile personale nu vor fi folosite pentru reclama sau vandute, vor fi pastrate putin timp si apoi vor fi sterse de pe server.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Sc Automatech Online Srl are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care  le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

    Scopul colectării datelor este: inregistrare site pentru comenzi

    Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a comanda. Refuzul dvs. determină refuzul procesarii comenzilor.

    Informaţiile înregistrate nu vor fi divulgate altor operatori sau persoane fizice.

   Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnata la broderii@yahoo.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.  Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

 Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile reprezinta fisiere temporare utilizate pentru a stoca date pe computer sau dispozitivul mobil de fiecare data cand accesati un website. Sunt folosite pe scara larga pentru a face website-urile sau anumite servicii ale acestora sa functioneze mai eficient. De asemenea , cookie-urile sunt utilizate pentru raportarea anumitor informatii.

Cookie-urile noastre nu sunt folosite pentru a retine informatii cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail sau detalii bancare, ci pentru a monitoriza activitatea si actiunile realizate pe paginile accesate in vederea imbunatatirii experientei utilizatorilor si in scop de marketing.

Cookie-uri esentiale pentru website

Aceste cookie-uri sunt absolut necesare pentru a va furniza serviciile disponibile in cadrul site-ului, dar si pentru acces la sectiuni protejate. Acestea din urma se genereaza dupa autentificare, pentru verificarea expirarii sesiunii.

Aceste cookie-uri sunt strict necesare pentru functionalitatea site-ului si rularea corecta a platformei web.

Cookie-urile pot fi blocate sau sterse prin modificarea setarilor browser-ului.

 Cookie-uri folosite pentru performanta

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a imbunatati performantele site-ului, sa analizam maniera in care site-ul functioneaza si bineinteles sa identificam erorile potentiale care pot exista.

Cookie-uri pentru analiza si personalizare

Cookie-urile care colecteaza informatii de acest tip sunt folosite cu scopul de a ne ajuta sa intelegem cum este folosit site-ul sau cat de eficiente sunt companiile noastre de marketing. De asemenea , ne ajuta sa personalizam complet website-ul, in vederea imbunatatirii experientei de utilizare a site-ului.

Cookie-uri pentru promovare si targeting

Le folosim pentru a face mesajele de promovare mai relevante, tinand cont de interesele pe care le aveti. De asemenea , aceste cookie-uri indeplinesc si alte functii , precum revenirea aparitiei anunturilor in mod continuu, asigurarea livrarii lor optime din punct de vedere al afisarii si in unele cazuri selectia anunturilor pe baza intereselor pe care le manifestatii.

Gestionarea cookie-urilor

Aveti dreptul de a decide daca acceptati sau respingeti cookie-urile!

Puteti seta si personaliza optiunile browser-ului pentru a accepta sau refuza cookie-urile. Daca veti alege sa respingeti cookie-urile, veti putea continua sa folositi site-ul nostru, insa accesul la anumite functionalitati si zone securizate poate fi astfel restrictionat.

Majoritatea retelelor de promovare va pun la dispozitie o modalitate de a va dezabona de la anunturile de promovare bazate pe interese specifice.

 

Who we are

Our website address is: https://magazin.bromania.ro.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select „Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.